Имунотерапия

най-модерното лечение на рак

Wiener Privatklinik (WPK) е най-голямата частна болница в Австрия и единствената в Централна Европа, която предоставя най-новото лечение на рак - имунотерапия.

Второто медицинско мнение може да Ви спаси живота!
Уверете се, че получената диагноза не е погрешна! Wiener Privatklinik (WPK) е една от най-високо оценените частни болници в Австрия. Повече от 25 хиляди пациенти се обръщат ежегодно към нашия медицински кампус за модерни лечения в области като онкология, травматология и ортопедия, възстановяване или профилактика.

Свържете се с нас
Договор за превода на документи (info)
Споразумение за предаване на лични данни (info)

За имунологичната онкология

a. Какво представлява имуноонкологията и как действа тя?

Имунната система е естествената защитна система на организма. Тя е съставена от група от органи, клетки и специални молекули, които ни предпазват от инфекции, рак и други заболявания. Когато в тялото ни навлиза друг (чужд) организъм, например бактерия, имунната система го разпознава и след това го атакува, като не му позволява да навреди на организма. Този процес се нарича имунен отговор. Имунно-онкологичните терапии активират имунната система, което я довежда до състояние да разпознае туморните клетки и да ги унищожи.

б. Качествено и дългосрочно оцеляване за пациентите

Доказателствата от клиничните проучвания показват, че ефектите от имунно-онкологичните терапии траят дълго време, което кара имунната система да се бори срещу туморни клетки дори след ремисия на заболяването.
Тази важна характеристика на имунотерапията за първи път дава надежда за дългосрочно и качествено оцеляване за много пациенти, за които прогнозата за болестта преди това е била много резервирана. Нещо повече, страничните ефекти, свързани с имунно-онкологичните терапии, могат да бъдат контролирани, в сравнение с много други терапии срещу рак.
Следователно имунно-онкологичните терапии могат да имат много положително въздействие върху способността на пациентите да се радват отново на здравословен и активен живот.

в. Защо във Wiener Privatklinik?

Нашата болница сътрудничи с международно признати специалисти в областта на медицинската онкология, онкологичната хирургия и молекулярната генетика. Тези партньорства са ни донесли признание на европейско ниво и заради това лекуваме много онкологични пациенти от различни страни.
Ние осигуряваме лечение както чрез класически практики като химиотерапията, така и чрез практики от последно поколение, като имунотерапия и целенасочени, персонализирани лечения, базирани на сложната генетична диагностика на туморния профил. Чрез иновативни терапии и интервенции в областта на онкологията, днес можем да лекуваме пациенти, при които класическите методи за лечение не са могли да спрат развитието на болестта.

Медицински компетентности

Лечение на рак чрез имунотерапия във Wiener Privatklinik, Австрия

Процесът на диагностициране на артериални или венозни заболявания, както и лечението на нарушенията в кръвообращението, се извършват в модерна ангиографска лаборатория.

Признат за хирургията на периферните нерви, микрохирургия и плексуална хирургия, лечение на нервна травма, нервни тумори и синдроми на нервна компресия, хирургия за реконструкция на нервите, включително трансплантация на нерви. Пациентите се подпомагат от интердисциплинарен екип от специалисти по време на диагностициране, в хода на оперативно лечение, до неврологичното възстановяване.

Центърът предлага най-новите и най-иновативни методи за диагностициране и лечение на рак на базата на анализа на ДНК на раковия тумор. Този молекулен генетичен анализ на рака стои зад глобалното развитие на концепцията за персонализирана медицина в онкологията, състояща се от индивидуализиране на терапиите, предоставени на пациентите, в зависимост от специфичните генетични характеристики на тумора. Персонализираната стратегия за лечение съдържа, в допълнение към конвенционалните лечения на рак (химиотерапия, лъчетерапия или хирургия), две от най-съвременните терапии за лечение на рака, използвани на световно ниво: персонализираната, таргетна терапия и имунотерапията. Тези терапии се предлагат само в няколко центъра в цяла Европа, като болницата WPK е един от тях.

Пионерска работа в ендопротезиране, в това число специално при протези при деца и юноши с костни тумори, но и минимално инвазивни интервенции и персонализирани импланти на бедрата, таза, коляното, гръбначния стълб и краката.

Прецизни интервенции при всяка спортна травма, особено в случаите на травма на коляното, на кръстосаните сухожилия и на рамото.

Естетична хирургия, лифтинг, подобряване на контурите на тялото и лицето, мамопластика, ендопротезиране на млечните жлези.

При някои диагнози се препоръчва минимално инвазивна намеса под наблюдение. В центъра пациентите ще получат най-добрата грижа и лечение от най-ново поколение за: болки в гърба (след дискова херния, стенози на лумбалния канал, на гръбначния стълб, фрактура на гръбначния стълб или на метастази); Варикозни вени (разширени вени); маточни миоми; тумори на черния дроб; интервенционен дренаж на абсцеси.

В този център предлагаме на пациентите широка гама физиотерапевтични терапии, рехабилитация, масажи и раздвижване,мобилност след операция.

Специфични изследвания в областта на въздухоплаването.

5-звездна болница

Успешната формула на болницата съчетава модерното лечение с атмосферата на луксозен хотел, където пациентите се възползват от:

 • диетолог по време на целия престой в болницата
 • персонализирано меню според диетата или кулинарните предпочитания;
 • персонална телефонна линия, достъп до интернет и факс;
 • минибар, сейф и климатик;
 • радио и сателитна телевизия;
 • други услуги: преводачи, фризьори и козметика, изпращане на пратки и др.

Освен това болницата разполага с тераса с изглед към градината, бар и магазин.

Wiener Privatklinik съчетава модерно лечение с атмосферата на луксозен хотел

Фотогалерия

Контакт

 • Wiener Privatklinik Betriebs-Ges.m.b.H. & Co.KG
 • Адрес: Pelikangasse 15 • 1090 Виена • Австрия
 • Дружество, регистрирано във Виенския търговски регистър
 • Номер на регистрация на фирмата: FN 8769x • ДДС №: ATU 13202201
 • Предлагаме специални цени на самолетни билети за нашите пациенти и техните семейства чрез партньорите на WPK.
Декларация за поверителност
-
Променете предпочитанията си за „бисквитки“

Site dezvoltat de Pi2 PR & Triumf.