World's Best HospitalsDiese Website verwendet Cookies,  um Ihnen den bestmöglichen Service zu gewährleisten. Durch die Nutzung dieser Website erklären Sie sich mit der Verwendung von Cookies einverstanden. Detaillierte Informationen finden Sie in unserer Datenschutzerklärung.
OK

Liječenje Raka

Lečenje carcinoma - Austrija

Zašto VPK akademski centar za karcinome?

VPK akademski centar za karcinome je privatni centar „broj jedan“ za najnoviju i najsavremeniju dijagnostiku i lečenje karcinoma u centralnoj i jugoistočnoj Evropi.

 • deset uspešnih godina iskustva u lečenju pacijenata sa karcinomom iz centralne i jugoistočne Evrope
 • stalna briga o pacijentima na njihovom maternjem jeziku
 • nega u čitavom spektru maligne bolesti – od procene rizika, preko ranog prepoznavanja, interdisciplinarne dijagnoze i lečenja, do redovnog praćenja pacijenata.
 • najnovija medicinska znanja zasnovana na dokazima, primenjena od strane interdisciplinarnog tima vrhunskih specijalista za karcinome koja se protežu od dijagnostičkih disciplina, uključujući specijaliste za CT, MRI i PET-CT, specijaliste za molekularnu patologiju i interventnu radiologiju, preko medicinskih onkologa do hirurških onkologa specijalizovanih za hirurgiju karcinoma dojke, pluća, debelog creva i rektuma, onkološke ortepedske hirurgije, ginekologije i urologije, kao i onkoloških operacija uha, grla i nosa.
 • odluke o komplikovanim slučajevima zasnovane na interdisciplinarnim konzilijumima za tumore koji se sastoje od istaknutih stručnjaka iz gore navedenih disciplina
 • značajan naučni rad uključenih lekara i njihovo članstvo u međunarodnim naučnim društvima, što garantuje njihovu visoku međunarodnu reputaciju i priznanje
 • specijalizovano lečenje nuspojava onkoloških tretmana
 • specijalizovano lečenje bolova povezanih sa karcinomom
 • visokosofisticirano i ekskluzivno okruženje

 

Centar za karcinome Akademije VPK obuhvata sledeće potrebe:

VPK akademski centar za karcinome pokriva sve potrebe pacijenata sa karcinomom ili onih koji traže rano prepoznavanje karcinoma, uključujući

 • prevenciju karcinoma, rano prepoznavanje karcinoma i genetsko savetovanje,
 • dijagnostikovanje i lečenje različitih vrsta karcinoma od strane vrhunskih stručnjaka iz različitih disciplina. Pacijenti koji traže dijagnostiku i visokospecijalizovano i sofisticirano lečenje karcinoma od strane vrhunskih, svetski priznatih stručnjaka, mogu se ovde obratiti za savet, dijagnostiku i lečenje u elegantnoj i izuzetnoj atmosferi
 • drugo mišljenje o dijagnozi i predloženom lečenju od strane grupe visokospecijalizovanih lekara sa visokom međunarodnom reputacijom

 

Misija i vrednost

Naša misija je dijagnostikovanje i lečenje pacijenata sa karcinomom na najkvalitetnijem nivou, individualna medicinska pažnja i nega pacijenta.

Posebnost Viener Privatklinike je kombinacija izuzetnih dijagnostičkih i tretmanskih standarda koja uključuje najmoderniju tehnologiju, opremu i tehnike kao i dostupnost velikog tima međunarodno priznatih lekara, koji pokrivaju različita područja i specijalnosti i predstavljaju svetski poznatu bečku medicinsku školu. Neposredna blizina kao i stalna interakcija između svih stručnjaka pomažu u procesu donošenja odluka i njihovoj realizaciji. Uz svetski poznato bečko gostoprimstvo, koje se ogleda u vrhunskim bolničkim i smeštajnim standardima, naša bolnica se nalazi u centru prelepog grada Beča, koji privlači milione turista tokom cele godine.

Takođe, poznato je da Austriji treba najkraće vreme između registracije leka i njegove dostupnosti u Evropi, što se opet odražava na negu pacijenata u Centru za karcinome Akademije Viener Privatklinik (VPK ACC).

 

ACC SPECIJALISTI

Izuzetan tim lekara, specijalista i saradnika tehničara garantuje tačnu dijagnozu, što je ključ efikasnog personalizovanog lečenja i uspešnog procesa ozdravljenja.

Uvek u toku sa najnovijim istraživanjima i nalazima, metodama lečenja, tehnologijom i najsavremenijom opremom, naši visokokvalifikovani i renomirani medicinski stručnjaci pružaju najbolju negu za sve pacijente sa karcinomom u VPK ACC.

Izuzetni doprinosi lekara VPK ACC-a pružaju najbolju negu fokusiranu na pacijenta kako u svojim specijalnostima tako i kao tim.

Social Media
Facebook Twitter Google Plus E-Mail